espais
activitats
situació
contacte

LA CARPA: De 400 m2. De forma circular, àmplia, climatitzada i amb equip de llums i so. A punt per a qualsevol celebració encara que sigui amb gran aforament. És el nostre edifici més singular.

LES HABITACIONS: 1 de 40, 1 de 26, 1 de 22, 2 de 16, 2 de 10, 3 de 8 i una de 6 places. Capacitat total de 170 places, ben compartimentades, que faciliten en gran manera la convivència de grups de diferents edats.

ZONES ESBARJO: Diferents espais en plena natura i al voltant de la casa que faran les delícies de la mainada, sobretot la zona  de jocs emmig del bosc. També disposem d'una àmplia terrassa coberta amb una carpa.

LA PLAÇA: Punt neuràlgic de les nostres colònies. Tot els edificis s'articulen al seu voltant per a fer-nos present que emmig de la  omnipresent natura tenim el cómode aixopluc de la civilització. És símil de qualsevol poblet colindant.

CAMP D'ESPORTS: Indispensables per al creixement i desenvolupament físic dels nostres menuts visitants, disposem de camp de fútbol, bàsquet i voleibol. A més, si el temps ho permet, podem anar a banyar-nos a la piscina.

Disposem d'un menjador amb cuina pròpia de 180 places distribuïdes en dues sales contigües. A l'altre costat del parking (apte per a autobusos) hi ha l'edifici de la sala de tallers, de 220 m2 convertible en quatre sales.  Equipaments habituals de megafonia, tv, wifi...